Bootcamp

Doe mee met de Evolveline Bootcamp trainingen om in een gemotiveerde groep samen fitter te worden. Train buiten in de frisse lucht, in het Philips de Jonghpark in Eindhoven. Tijdens de trainingen wordt het hele lichaam uitgedaagd, met veel afwisseling, en voor ieder niveau blijvend uitdagend! 

Info

Locatie en tijden:

Dinsdag
19:00 – 20:00

Philips de Jonghpark

20:00 – 21:00
Philips de Jonghpark

Donderdag
20:00 – 21:00
Philips de Jonghpark

Benodigdheden:
Hardloopschoenen, water, evt. handdoek en warme kleding voor na de training.

Kracht en stabiliteit

We trainen voornamelijk met lichaamsgewicht, maar ook met weerstandselastieken en springtouwen. In elke training worden alle grote spiergroepen aangesproken waaronder benen, billen, armen, buik en rug. Door variatie en herhaling blijven oefeningen uitdagend. Ook besteden we extra veel aandacht aan core- en heup versterkende oefeningen om je lichaamscontrole en houding te verbeteren. Ook balansoefeningen komen regelmatig aan bod om het lichaam op verschillende manieren uit te dagen.

Conditie

Tijdens en tussen de oefeningen door wordt er ook constant aandacht besteed aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Door de trainingen afwisselend te houden wordt er gewekt aan wekelijkse conditieoefeningen, die worden afgewisseld met touwtjespringen, joggen, korte sprintjes en estafettes. Iedereen wordt op zijn of haar niveau uitgedaagd waardoor je je conditie snel en blijvend voelt verbeteren.

Runners bootcamp

Ben jij een hardloper en wil je sterker worden en werken aan een betere looptechniek, om blessures te voorkomen? Doe dan mee met de bootcamp speciaal voor hardlopers! In de wekelijkse trainingen komen loopscholing en hardloophouding aan bod en wordt er veel aandacht besteed aan krachttraining en stabiliteitsoefeningen. Een perfecte aanvulling op je duurlopen, of je nu een beginner of gevorderde hardloper bent.

Loopscholing

Aan het begin van de trainingen wordt er aandacht besteed aan loopscholing waarin we werken aan een goede opwarmen voor het hardlopen. Daarnaast doen we deze oefeningen om meer te leren over hardlooptechniek en je bewuster te worden hoe je jouw lichaam bestuurd en kan helpen in een betere houding te lopen. Door specifieke oefeningen te doen en wekelijks te herhalen blijft je coördinatie en techniek verbeteren. 

Kracht en stabiliteit

Krachttraining is belangrijk voor hardlopers om een goede techniek en houding vast te houden en blessures te helpen voorkomen. Ook stabiliteitsoefeningen van het onderlichaam en voornamelijk de heupen is essentieel en gaat grote verbeteringen in jouw hardloophouding brengen. Door dit wekelijks te oefenen werk je aan specifieke krachtopbouw wat je hardloop prestaties zal verbeteren.

Voordelen

Door buiten te sporten verhoogt je weerstand, zit je beter in je vel en verbetert je slaap.

Binnen een gezellige groep word je uitgedaagd om tot het uiterste te gaan.

Je word niet alleen fitter, je verbetert ook je coördinatie

Voor iedereen blijvend uitdagend.

Kortom je wordt gezonder, actiever, sterker, slanker en gelukkiger!

Ervaringen

Prijzen

Weekly Bootcamp

39,- /maand
 • 1 x per week bootcamp training
 • Altijd persoonlijke aandacht in kleine groepen
 • Haal gemiste trainingen later in

Unlimited Bootcamp

59,- /maand
 • Onbeperkt bootcamp trainingen
 • Altijd persoonlijke aandacht in kleine groepen
 • Ook online bootcamp en aanvullende training schema
Meest gekozen

Liever sporten met een strippenkaart?

Strippenkaart

110,- Eénmalig
 • 10 x Bootcamp training
 • 6 Maanden geldig
 • Ietsjes duurder maar meer flexibiliteit

Losse training

11,
50
Eénmalig
 • 1x Bootcamp training
 • Nog twijfels na de proefles?
 • Een losse training boeken is altijd mogelijk
nl_NLNederlands
nl_NLNederlands en_USEnglish