Contact

Onder mijn motto ‘Let’s Live Fit’ motiveer, begeleid en coach ik mensen naar een gezonder en energieker leven! Stel je vraag via Whatsapp, neem contact op via mail, of boek direct je eerste training!

Personal Training Eindhoven

Ik ben Eline, personal trainer en leefstijlcoach. Sport en gezondheid zijn mijn passies en ik wil iedereen aansteken met mijn energie en inspireren met mijn kennis en ervaring!

Ik ben mijn trainingen begonnen vanuit mijn eigen enthousiasme voor sport. Het liefst ben ik de hele dag buiten in de natuur actief bezig. Ik ben spontaan en erg nieuwsgierig aangelegd, drink graag koffie, eet elke dag chocolade en neem het leven niet té serieus ;- )

In mijn trainingen vind ik het belangrijk dat iedereen goed leert hoe alle oefeningen uitgevoerd moeten worden, en ook waarvoor de oefeningen goed zijn. Verder probeer ik zo veel mogelijk variatie te bieden zodat de spiergroepen steeds op een andere manier worden aangesproken en uitgedaagd. Ik doe graag mee met de trainingen, maar vind het belangrijker aandacht te besteden aan het helpen van jouw goede uitvoeringen van alle oefeningen! Elke training is een feestje waar grenzen worden verlegt en vooral een hoop plezier wordt gemaakt. Kom jij ook  eens meedoen?! 

Eline Koppens

Oprichtster & trainer

06 245 39 687
info@evolveline.com

KvK 75688913

Training locatie

Philips de Jonghpark

Strijp - S