Contact

Onder mijn motto ‘Let’s Live Fit’ motiveer, begeleid en coach ik mensen naar een gezonder en energieker leven! Stel je vraag via de chatbutton rechts onderin het scherm, neem contact op via mail of telefoon, of boek gelijk je eerste training!

Personal Training Eindhoven

Ik ben Eline, personal trainer en leefstijlcoach. Sport en gezondheid zijn mijn passies en ik wil iedereen aansteken met mijn enthousiasme en inspireren met mijn kennis en ervaringen!

Ik ben mijn trainingen begonnen vanuit mijn enthousiasme voor bewegen, buiten zijn en samen sporten. En mijn liefde voor het hardlopen! Ik vind het belangrijk dat iedereen goed leert hoe alle oefeningen uitgevoerd moeten worden, maar ook waarvoor de oefeningen goed zijn. Verder probeer ik zo veel mogelijk variatie te bieden in de trainingen zodat de spiergroepen steeds op een andere manier worden aangesproken en het uitdagend blijft. Ik doe graag mee met de trainingen, maar vind het belangrijker aandacht te besteden aan het helpen van goede uitvoeringen van alle oefeningen. Én te genieten van de gemotiveerde en gezellige sfeer in elke training!

Eline Koppens

Oprichtster & trainer

info@evolveline.com

Floraplein 37, 5644JT, Eindhoven
KvK 75688913

06 245 39 687

Bereikbaar ma t/m za 09:00 – 21:00

Training locaties

Philips de Jongh Park, Eindhoven

In de winter maanden trainen we op

Bij mooi weer:

Torenallee 49, Strijp-S, Eindhoven

Bij regen:

Torenallee 50, Strijp-S, Eindhoven