Bootcamp in Eindhoven

Heb jij zin om in een gezellige groep buiten te gaan sporten? Dan is onze bootcamp in Eindhoven echt iets voor jou. Deze lessen worden op diverse momenten in de week gegeven, en zijn gericht op kracht, stabiliteit en conditie. Het principe van bootcamplessen is in feite heel simpel, de focus ligt namelijk op functioneel trainen. Dat wil zeggen dat je door te trainen de functionele, dagelijkse bewegingen makkelijker en sterker gedaan kunnen worden. We richten ons tijdens onze bootcamp in Eindhoven dan ook niet op slechts enkele spiergroepen, integendeel. Het hele lichaam komt aan bod, en je wordt dan ook in het algeheel veel sterker. De spierversterkende oefeningen worden veelal gedaan met je eigen lichaamsgewicht, of met voorwerpen die we makkelijk mee kunnen nemen, zoals dumbells.

Bootcamp in Eindhoven op elk niveau

Het fijne aan onze lessen bootcamp in Eindhoven is dat ze in principe geschikt zijn voor elk niveau. De oefeningen kunnen vaak op diverse manieren worden uitgevoerd, waarbij je zelf kiest in hoeverre je jezelf uitdaagt. We wisselen spierversterkende oefeningen af met conditieoefeningen, waardoor zowel je kracht als je conditie snel verbeteren. Buiten trainen is ontzettend fijn. Het ontspant, is goed voor je weerstand, je slaapt er beter door, en doordat het in groepsverband is leer je ook nog eens mensen kennen. Binnen het team motiveren we elkaar en gaan we samen tot het uiterste. Of niet natuurlijk, als dat niet je doel is. Iedereen traint bij onze bootcamp in Eindhoven op zijn of haar eigen niveau, maar we motiveren je natuurlijk wel om jezelf steeds een beetje meer uit te dagen.

Zou je graag meer persoonlijke begeleiding hebben?

Vind je onze bootcamp in Eindhoven hartstikke tof maar zou je graag wat meer persoonlijke aandacht en begeleiding krijgen? Dan is het goed om te weten dat je ook bij ons terecht kunt voor personal training in Eindhoven. Dit is 1 op 1 begeleiding die gericht is op het bereiken van jouw persoonlijke, sportieve doelen. Dat kan afvallen zijn, maar misschien zou je juist graag wat aankomen. Of is het jouw doel om je simpelweg fitter en energieker te voelen? Alles kan. Bij onze personal training besteden we zowel aandacht aan sport en beweging (met een persoonlijk trainingsschema) als aan voeding en leefstijl. Deze zijn minstens net zo belangrijk voor het behalen van je doelen, vandaar dat we ze meenemen bij onze persoonlijke coaching. Heb jij juist helemaal geen begeleiding nodig en wil je graag vanuit huis aan de slag met sporten? Dan is online trainen iets voor jou. Dit kan ook bij ons, via de online bootcamp trainingen die elke week gegeven worden. Meld je snel aan via ons contactformulier!

Evolveline

One day
Or day one?
- you decide