Yoga Bootcamp

Onze nieuwste trainingsvorm waarin we Bootcamp en Yoga elementen samenbrengen tijdens een actieve en mindful outdoor training! 

Info

Locatie en tijden:

Dinsdag
20:00 – 21:00
Philips de Jonghpark

Donderdag
 09:00 – 10:00
@ Philips de Jonghpark

Benodigdheden:
Yogamat, water, evt. handdoek en kleding voor na de training

Train & Connect

Wil jij beter in je vel zitten? Meer in verbinding met je lichaam én geest? Yoga proberen op een toegankelijke en actieve manier? Kom dan onze Yoga Bootcamp training proberen!

Tijdens Yoga Bootcamp combineren we het beste van beiden binnen één training.  In een uur tijd wordt krachttraining afgewisseld met conditie oefeningen, terwijl jouw flexibiliteit verbeterd. Naast de fysieke uitdagingen gaan we bewust bewegen en onze ademhaling koppelen aan oefeningen waardoor je het ook vaak langer volhoud.

Het is een leuke manier om kennis te maken met yoga elementen, waarbij je wel wat extra wordt uitgedaagd door de bootcamp oefeningen. Ook is Yoga Bootcamp goed als je het sporten rustig op wilt gaan bouwen of op een niet te intensieve manier wilt onderhouden.

Wees gerust! Je gaat sowieso moe en voldaan naar huis, met een leeg hoofd en positieve vibe!

 

connecting with body and mind through movement

Body & Mind

In de Yoga Bootcamp gaan je lichaam en geest samenwerken. Hierdoor ga je beter ademen door de bewegingen. Je gaat beter de signalen van je lichaam opmerken. Beter voelen wat je aan het doen bent. En leert hoe je bewegingen goed moet uitvoeren.

Alle oefeningen en houdingen zijn goed aan te passen op ieders niveau. De combinatie met conditionele elementen maakt het uitdagend! Je hebt geen bootcamp of yoga ervaring nodig om mee te kunnen doen. Het is toegankelijk voor iedereen. Yoga Bootcamp is een nieuwe trainingsvorm die je zeker eens voor jezelf moet komen ervaren!