Boxing Bootcamp

Boksen en bootcamp gecombineerd in één training! Een uitdagende en leuke manier om je conditie te verbeteren, aan je coördinatie en balans te werken en (core) kracht op te bouwen. Tijdens de trainingen wordt het hele lichaam uitgedaagd, met veel afwisseling, en voor ieder niveau.
Ervaring met boksen is niet nodig!

Info

Locatie en tijden:

Woensdag
20:00 – 21:00
Philips de Jonghpark

Zaterdag
09:00 – 10:00
@ Philips de Jonghpark

 

Benodigdheden:
Bokshandschoenen als je ze hebt, anders kun je deze lenen. Water, evt. handdoek en kleding voor na de training

Boksen

Er wordt veel aandacht besteed aan de basis technieken van het boksen, maar wel op recreatief niveau. Belangrijk is dat je weet hoe je een stoot of schop goed kan uitvoeren zonder blessures op te lopen zodat je met plezier kan trainen! Het boksen wordt afgewisseld met kracht en balans oefeningen, en HIIT blokken.

Wil je aan de slag met jouw boks techniek? Regelmatig geven wij ook workshops waarin je in kleine groepen alle techniek rustig doorneemt en oefent. Zo kun je nog meer uit de trainingen halen!

Bootcamp

De training is ingedeeld zoals een bootcamp waarin kracht en conditie blokken worden afgewisseld. We trainen met lichaamsgewicht en in elke training worden alle grote spiergroepen aangesproken. Vooral de buik, rug en schouderspieren worden door het boks onderdeel extra sterk, wat ervoor zal zorgen dat je lichaamshouding in het dagelijks leven ook verbeterd.

  • Door