Ons Team

Bij Evolveline bundelen we onze krachten samen om onze leden te begeleiden en motiveren om fit en gezonder te worden. We vinden het leuk en belangrijk iedereen goed te leren kennen en daarom stellen wij onszelf ook graag even voor!

Evolveline team

Eline Koppens

Oprichtster & All round trainer

06 245 39 687
info@evolveline.com

KvK 75688913

Ik ben Eline, Personal Trainer, Leefstijl Coach en Yoga Teacher in opleiding. Sport en gezondheid zijn mijn passies en ik wil iedereen aansteken met mijn energie en inspireren met mijn kennis en ervaring!

Ik ben mijn trainingen begonnen vanuit mijn eigen enthousiasme voor sport. Het liefst ben ik de hele dag buiten in de natuur actief bezig. Ik ben spontaan en erg nieuwsgierig aangelegd, drink graag koffie, eet elke dag chocolade en neem het leven niet té serieus ;- )

In mijn trainingen vind ik het belangrijk dat iedereen goed leert hoe alle oefeningen uitgevoerd moeten worden, en ook waarvoor de oefeningen goed zijn. Verder probeer ik zo veel mogelijk variatie te bieden zodat de spiergroepen steeds op een andere manier worden aangesproken en uitgedaagd. Ik vind het heel belangrijk aandacht te besteden aan het helpen van jouw goede uitvoeringen van alle oefeningen! Elke training is een feestje waar grenzen worden verlegd en vooral een hoop plezier wordt gemaakt. Kom jij ook eens meedoen?! 

Sinds een aantal maanden is ook de fitste hond van Eindhoven lid van onze club; Odin houdt erg van knuffels en spelen voor en na de trainingen.

Evolveline team

Michiel

Bootcamp trainer

Mijn naam is Michiel, ik ben bijna klaar met mijn opleiding fysiotherapie. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met gezondheid en pas dit ook graag bij mijzelf toe. Ik vind het ontzettend leuk om de kennis te delen en mensen te zien groeien in het bewegen. Dit is ook wat ik het leukste vind aan training geven, het zien groeien van de deelnemers!

Mijn favoriete oefening is de push up, iets wat op het eerste ogenblik makkelijk lijkt maar voor iedereen uitdagender gemaakt kan worden.

Evolveline team

Saskia

Bootcamp Trainer

Hey there! Ik ben Saskia, sinds december 2023 bootcamp trainer bij Evolveline. Naast mijn werk als verpleegkundige, zocht ik wat extra uitdaging en ben ik begonnen aan de opleiding tot personal trainer. Je kunt me vaak in de sportschool vinden omdat sporten echt mijn passie is. Die passie deel ik graag met jullie door bootcamps te geven en te helpen bij het bereiken van jullie doelen.

Mijn absolute favoriet is de split squat. Niet alleen omdat het super effectief en uitdagend is, maar vooral omdat ik geniet van jullie gezichten tijdens de verzuring. Let’s crush those goals together!

Evolveline team

Gabi

Bootcamp & Boxing Trainer

Ik ben Gabi en ben al 8 jaar werkzaam als Personal Trainer, Bootcamp Trainer en CrossFit Trainer.

Ik heb gestudeerd aan de sportacademie en al snel vond ik het leuk om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Vooral vind ik uitdaging in mensen helpen met beperkingen of blessures.
Na mijn studie ben ik veel te vinden geweest in verschillende sportscholen, PT studio’s en bootcamp clubs als trainer en heb mij Personal training certificaten gehaald.

Zelf ben ik dol op CrossFit en doe dit nu ook al 8 jaar. Ik heb een aantal wedstrijden hierin gedraaid en geef ook lessen hierin.

Mijn favoriete oefeningen zijn de deadlift and handstand walk.

Evolveline team

Natacha

Yoga trainer

I am Natacha, I am originally from France and living in Eindhoven for a few years now.

I am a yoga teacher, a therapist and a writer. I love these three jobs as they all serve my passion: supporting people to feel connected to themselves, others and life.

I love to be a yoga bootcamp trainer for many reasons, one of them is that thanks to the combination of condition and power, we can practice all year long outside, and connect to the elements and the seasons. I feel that our training serves yoga practitioners to improve their condition and power, and the bootcamp practitioner develops flexibility and awareness which gives them more mobility. Moreover it is just a lot of FUN!

My favorite exercise is the Yogi push up, much more easy with the knees :-).

Training locaties

Philips de Jonghpark

Strijp - S