Personal Training

Wil je speciaal voor jouw samengestelde trainingen met één op één aandacht, aanmoediging en aangevuld met coaching op voeding en leefstijl, dan is Personal Training de beste optie voor jou! Met Personal Training train je effectief en efficiënt naar jouw doel. Wordt fitter, sterker of een betere hardloper via een persoonlijk trainingsschema, flexibele trainingsuren, bij je thuis of in jouw buurt/omgeving!

Personal Training

Wanneer je een specifiek trainingsdoel hebt of dieper wilt ingaan op leefstijl gerelateerde doelen, kun je personal training overwegen. Via één-op-één training werken we effectief naar jouw gezondheidsdoel. Zoek je balans of wil je afvallen? Wil je een betere conditie opbouwen of je sterker voelen? Beter in je vel komen te zitten of gezondere gewoontes in je leven integreren? Hier kunnen we samen aan gaan werken. Of, ook als je geen specifiek doel hebt, maar gewoon flexibel onder professionele begeleiding wilt sporten met een stok achter de deur, kunnen we starten! In een gratis proefles leer ik je graag beter kennen, kunnen we je doel en wensen, en een daarbij passend training en/of coaching programma bespreken! Waar wacht je nog op? Ik kijk uit naar je bericht!

Flexibel en effectief

Personal training heeft vele voordelen. Wanneer wij 1-op-1 aan de slag gaan voorzie ik je van structuur en help je om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. We werken met een duidelijk en efficiënt plan van aanpak zodat je in een minimum aan tijd een maximaal resultaat behaalt!

Als je nooit echt plezier hebt ervaren in sporten of al een lange tijd niets meer hebt gedaan aan beweging en je gezondheid, kan het erg moeilijk zijn om te beginnen. Laat mij jouw stok achter de deur zijn! Ik help je graag om sporten (weer) onderdeel te maken van jouw week en leer je tips en tricks naar gezondere gewoontes. Om dit zo toegankelijk en flexibel mogelijk te maken, kom ik naar jou, in jouw buurt/omgeving, met je trainen! Op de momenten dat voor jou het beste uitkomt.

Voordelen van outdoor PT

✔ Door buiten te sporten verhoogt je weestand, zit je beter in je vel en slaap je beter

✔ Train in een vertrouwde omgeving, op dagen en tijden die jou het beste uitkomen

✔ Ook buiten de openingstijden van sportscholen

✔ Geen reistijd

✔ Elke training speciaal voor jou samengesteld en voorbereid

✔ Leefstijl- en voedingsadvies aan huis

✔ Opzet om zelf thuis door te trainen

One day
Or day one?
- you decide

Waarom trainen bij mij?

Mijn aanpak is persoonlijk 
Ik luister naar je verhaal en kijk naar jouw situatie. Vanuit daar maak ik een plan dat ik constant blijf aanpassen zodat het blijft aansluiten bij je dagelijks leven en doelen.

Mijn aanpak is compleet
Bij een gezond leven hoort zo veel meer dan alleen sport- en beweeg momenten. We gaan aan de slag met jou voeding, slaap kwaliteit, stress management, wilskracht training, het integreren van gezonde gewoontes, het verbeteren van je houding, het verminderen van multitasking, het vinden van balans en het trainen van een positieve mindset!

Mijn aanpak is leuk
Om nieuwe gewoontes vol te houden moet je plezier hebben in wat je doet en het nut ervan inzien. Door verschillende methoden te gebruiken en verschillende sporten en activiteiten te proberen, onderzoeken we wat jij het allerleukst vind en dus het beste voor jouw werkt. Door dit vol te houden ga je de voordelen ervan ervaren en wordt het alleen maar leuker!

Mijn aanpak is blijvend
Míjn doel is dat jij mij op een bepaalt moment niet meer nodig hebt (misschien alleen nog voor de gezelligheid dan !) omdat je genoeg geleerd hebt en handvaten hebt om jouw gezonde levensstijl voort te zetten. Gezonde gewoonten leiden je dag en je weet ook wat te doen op mindere dagen. Je weet welke oefeningen goed voor je zijn op welk moment en welke sport je het leukst vind om gemakkelijk te blijven beoefenen. Je hebt balans in jouw leven, effectieve routines en een gezonde relatie met voeding.

DO something today that your future self will thank you for

Ervaringen